Onherroepelijk bestemmingsplan “Haaren, Inbreidingslocaties centrum 2015”

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Haaren, Inbreidingslocaties centrum 2015’ onherroepelijk is geworden met ingang van 15 december 2016. Dit bestemmingsplan is op 21 april 2016 door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld. Gedurende de beroepstermijn is beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De twee ingestelde beroepen zijn echter op 14 december 2016 ongegrond verklaard.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van de voormalige schoollocaties De Hasselbraam aan de Haarensteijnstraat, Klim-op aan het Leypad en de locatie sporthal Beekdal aan de Pastoor Verrijtlaan.

Bestemmingsplan inzien?

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar

(0411 - 62 72 82).

Het plan is verder te raadplegen op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving” en daarna op ‘Bestemmingsplannen’. Het vastgestelde bestemmingsplan is te vinden onder ‘Haaren’ bij ‘ Centrumlocaties’. Daar staat ook de uitspraak van de Raad van State over het bestemmingsplan.

Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u het plan vinden via het planidentificatienummer NL.IMRO.0788.BP15HRNINBRCTR2015-VA01.

Naar boven