Gemeente Uitgeest: ontwerpbestemmingsplan Assum 7

Logo Uitgeest

Op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders vanUitgeest bekend te hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Assum 7’. Voordathet bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in degelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende bijlagen.

Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming "Agrarisch" met aanduiding 'paardenhouderij' naar de bestemming "Wonen". Dit houdt in dat er drie woningen wordentoegestaan: de huidige bedrijfswoning mag worden omgezet naar woning en ter plaatse van debestaande bedrijfsgebouwen mogen twee woningen worden opgericht. Voor de volledige inhoud van het ontwerpbestemmingsplan verwijzen wij naar de locaties waar de stukken terinzage liggen.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende bijlagen ligt vanaf 27 december 2016 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis Middelweg 28 te Uitgeest. Tevens is hetontwerpbestemmingsplan, inclusief bijlagen, te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nlonder plan-id: NL.IMRO.0450.Assum7-ON01 en op de website www.uitgeest.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienenbij de gemeenteraad van Uitgeest (Postbus 7, 1910 AA Uitgeest ), onder vermelding van‘Ontwerpbestemmingsplan Assum 7’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (opafspraak) en voor meer informatie: Steven van Haastrecht, tel. 0251-361154.

Naar boven