Ontwerp wijzigingsplan Korte Bosweg 48 in ‘t Zand, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpplan tot wijziging van het bestemmingsplan ter plaatse van de Korte Bosweg 48 in ’t Zand (NL.IMRO.0441.WPBGZkrtbswg48-ON01) vanaf 27 december 2016 ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders wensen gebruik te maken van de bevoegdheid op grond van artikel 3.8.4 van de planregels van het bestemmingsplan “Buitengebied Zijpe” (NL.IMRO.0441.BPBGZIJPE-VA03) het plan te wijzigen door de aanduiding "bouwvlak" aan te brengen op een gedeelte van het perceel Korte Bosweg 48 ten behoeve van de vergroting van het bouwvlak. Hiermee wordt het planologisch mogelijk gemaakt om bedrijfsbebouwing binnen het bouwvlak te realiseren.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 27 december 2016 gedurende een termijn van zes weken tijdens werkdagen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Oostwal 2 te Tuitjenhorn.

Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0441.WPBGZkrtbswg48-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.

WPBGZkrtbswg48.ON01

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen over het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders van gemeente Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210250. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Naar boven