Ruimtelijke plannen

Logo Venray

Toegangsbesluit

Burgemeester en Wethouders van Venray maken, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het, door de gemeenteraad op 20 december 2016 genomen besluit om toepassing te geven aan de coördinatieregeling, op grond van artikel 3.30 lid 1 Wet ruimtelijke ordening.

- Bestemmingsplan Roffert 36 Oirlo (NL.IMRO.0984.BP 16006 )

- De o mgevingsvergunning voor de activiteit en bouwen en milieu

Het plan voorziet in het uitbreiden van de varkenshouderij op het perceel Roffert 36 te Oirlo. Tevens verdwijnt het gekoppelde agrarisch bouwvlak op het perceel Roffert 24 Oirlo, waardoor er op dit perceel geen nieuwe gebouwen kunnen worden opgericht. De bestaande stallen op het perceel Roffert 24 en Roffert 36 worden gesloopt. Op het perceel Roffert 36 worden drie nieuwe stallen opgericht ten behoeve van de varkenshouderij op dit perceel. Het plangebied is gelegen in het buitengebied van Oirlo op het perceel Roffert 24 en het perceel Roffert 36 te Oirlo.

 

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor deze ontwikkeling gaat het om het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en milieu.

 

Met betrekking tot dit besluit liggen nog geen stukken ter inzage en wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen.

Dit besluit betekent dat de benodigde besluiten tegelijkertijd in één procedure worden voorbereid. Te zijner tijd bestaat de mogelijkheid om zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbesluiten naar voren te brengen.

Naar boven