Ontwerpbestemmingsplan Vinkenstraat - Loostreeplaan

Logo Someren

Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 30 december 2016 het ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Vinkenstraat - Loostreeplaan” gedurende zes weken ter inzage ligt. De termijn eindigt op donderdag 9 februari 2017.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Vinkenstraat – Loostreeplaan’ heeft als doel om woningbouw mogelijk te maken op de gronden van de voormalige Petrusschool. Het ontwerpbestemmingsplan wijzigt de huidige bestemming ‘Maatschappelijke voorziening’ richting primair de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Verkeer’. Ambitie is om op basis van het bestemmingsplan 10 levensloopbestendige woningen onder strakke architectuur te laten oprichten.

Stukken ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. De stukken kunt u op afspraak ook buiten de openingstijden inzien. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer (0493) 494 888.

Het plan is daarnaast digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt via het tabblad ‘bestemmingsplannen’ zoeken op locatie of via het identificatienummer NL.IMRO.0847.BP02016011-OW01. Op www.someren.nl treft u een doorverwijzing aan.

Indienen zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de raad van de gemeente Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Degenen die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken, nadere vragen hebben of het plan buiten de openingstijden willen in zien kunnen binnen de genoemde termijn contact opnemen met het Klant Contact Centrum (KCC), tel. (0493) 494 888.

Naar boven