Ontwerp bestemmingsplan ‘Duurzaam Industriepark Cranendonck'

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening, gedurende een termijn van 6 weken ingaande op vrijdag 23 december 2016 (tot en met 2 februari 2017) het ontwerp bestemmingsplan ‘Duurzaam Industriepark Cranendonck’ voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens is het plan te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1706.BPDIC7501-ONT1. Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het verbreden van de planologische mogelijkheden voor de ten noordwesten van de fabriek van Nyrstar geleden gronden, alsmede de realisatie van een solarpark aan de westzijde, een ontsluitingsweg (eveneens ten westen van de fabriek) en de omzetting van een drietal gebieden (Heikikkergebied, Heilig Hartpark/Koelvijver en Klaarvijvers) van de bestemming bedrijventerrein naar natuur.

Meer Informatie?

Wilt u meer informatie over dit plan? Dan kunt u op 16 januari 2016 tussen 17.30 en 20.30 terecht in gemeenschapshuis de Schakel, Sint Barbaraweg 1 te Budel-Dorplein.

Zienswijzen

Tegen het ontwerp bestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de balie van het gemeentehuis. Voor vragen over het bestemmingsplan kan eenieder zich wenden tot de medewerkers van de publieksbalie.

 

Naar boven