Bekendmaking Wet geluidhinder Hoofdweg te Nieuwerkerk aan den IJssel

Logo Zuidplas

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN GELUID

Burgemeester en wethouders zijn van plan het volgende besluit te nemen:

•Hoofdweg-Noord 15 en Hoofdweg-Zuid 22a te Nieuwerkerk aan den IJssel: het vaststellen van hogere geluidswaarden wegverkeerslawaai als gevolg van de reconstructie (fysieke verandering) van de Hoofdweg. Het besluit tot het vaststellen van hogere waarden wordt gecombineerd met het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan Hoofdweg te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Terinzagelegging

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 22 december 2016 tot en met 1 februari 2017 inzien bij de gemeente Zuidplas. Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, tel. (0180) 330 300. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit onder vermelding van kenmerk 2016231994 indienen bij: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland, tel. (088) 545 0000. U kunt uw zienswijzen tevens per e-mail indienen via info@odmh.nl.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over dit ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen het definitieve besluit. Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

Naar boven