Kennisgeving ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure Herenweg 56 te Moerkapelle

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van de bedrijfsruimte op het perceel gelegen aan de Herenweg 56 te Moerkapelle.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 22 december 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in:

NL.IMRO.1892.OvHerenweg56MK-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl)kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl).

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze(n) dient u bij voorkeur schriftelijk in te dienen. Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen, als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Schriftelijk of mondeling

Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpomgevingsvergunning kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan: De Raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig een telefonische afspraak te maken, uiterlijk een week vóór het einde van de inzagetermijn.

Meer i nformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C.M. Priem, tel. (088) 545 0402, e-mailadres: cpriem@odmh.nl.

Naar boven