Wijziging bestemmingsplan Maatje HaringsJobsweg 1 te Oosterland 

Logo Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het wijzigingsplan Maatje Harings Jobsweg 1 te Oosterland van 19 december 2016 tot en met 30 januari 2017 voor iedereen ter inzage ligt in de leesruimte van het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee.

 

Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via https://www.schouwen-duiveland.nl/Inwoner/Ruimtelijke_plannen/Wijzigingsplannen/Vastgestelde_plannen_Niet_onherroepelijk

 

Het plan heeft betrekking op het omzetten van een agrarische bestemming naar Wonen op het perceel Maatje Harings Jobsweg in Oosterland, kadastraal bekend Duiveland, sectie H, nummer 1004.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft van maandag 26 september 2016 tot en met maandag 7 november 2016 ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingebracht.

 

Van 20 december 2015 tot en met 30 januari 2017 kan beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken.

 

Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

 

Het wijzigingsplan treedt naar verwachting op grond van artikel 3.9a lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op 31 januari 2017.

 

Zierikzee, 21 december 2016

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven