Voorontwerpbestemmingsplan ‘Kapellaan 8 Gassel’

Logo Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Grave 2004 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kapellaan 8 Gassel’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening.

Het plan ziet op sanering van de intensieve veehouderij aan de Kapellaan 8 (5438 NN) in het kader van de regeling Ruimte voor Ruimte. In samenhang met deze ontwikkeling wordt beoogd een Ruimte voor Ruimte woning op te richten ten westen van het agrarisch bouwvlak. De boerderij gelegen aan de Kapellaan 8 wordt gesplitst in twee wooneenheden.

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van donderdag 22 december 2016 tot en met woensdag 1 februari 2017. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.Kapellaan8-VO01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Grave, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met Erna Daanen, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0486-477277. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

Grave, 19 december 2016

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven