Ontwerpbestemmingsplan "Melkpad 3, Zeeland"

Logo Landerd

 

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Melkpad 3, Zeeland” ter inzage ligt.

Plan

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een woning op de gronden gelegen tussen de percelen Kerkstraat 112 en Melkpad 5 te Zeeland.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Melkpad 3, Zeeland” en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van zaterdag 24 december 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Voor een toelichting of voor eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer L. Hövels via telefoonnummer 0486-458111.

Daarnaast zijn de genoemde documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.bpzee2016Melkpad3-OW01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685. bpzee2016Melkpad3-OW01.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer L. Hövels.

Naar boven