Ontwerpomgevingsvergunning “Paintball- en lasergamecentrum Hillegom” 

Logo Hillegom

Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, eerste lid, onder a, b, c, en artikel 2.10, artikel 2.11 en artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de ontwerpomgevingsvergunning “Paintball- en lasergamecentrum Hillegom” ter inzage ligt.

 

Ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Tevens is er een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven, zoals bedoeld in artikel 2.27 van de Wabo, voor het afwijken van het bestemmingsplan “Paintballhal- en lasergamecentrum Hillegom”.

 

Plangebied en inhoud van het plan

Het betreft het uitbreiden van het paintball- en lasergamecentrum op de locatie Leidsestraat 187 in Hillegom.

De ontwerpomgevingsvergunning “Paintball- en lasergamecentrum Hillegom” wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. De omgevingsvergunning geldt voor de volgende activiteiten:

- Het (ver)bouwen van een bouwwerk door het bouwen van een entree en opslagruimte aan de noordzijde, het wijzigen van de inrichting van het bestaande gebouw t.b.v. de activiteiten paintball, lasergame en handboogschieten, alsmede een ondersteunende horecaruimte op de begane grond en het realiseren van een tussenvloer t.b.v. een autoscooterbaan voor kinderen.

- Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan t.b.v. het gebruik van 60 m² ondersteunende horeca op de begane grond, het bouwen van een entree en opslagruimte aan de noordzijde op de gronden met bestemming Agrarisch – functieaanduiding bollenteelt en het gebruik van een bestaande opslagruimte aan de westzijde voor de activiteiten paintball, lasergame en handboogschieten.

- Het aanleggen van verharding ten behoeve van parkeervoorzieningen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en alle daarbij behorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen liggen ter inzage van woensdag 21 december 2016 tot en met dinsdag 31 januari 2017 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom, Hoofdstraat 115, maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en donderdag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

 

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Hillegom. Bij voorkeur schriftelijk via postbus 32, 2180 AA, Hillegom. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (14 0252). De ingediende zienswijzen worden bij de definitieve besluitvorming betrokken.

Let er op dat tegen het definitieve besluit alleen beroep mogelijk is als u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze hebt ingediend. Alleen bij bijzondere omstandigheden is een uitzondering hierop mogelijk.

 

Hillegom, 20 december 2016

 

Naar boven