Ontwerp bestemmingsplan Nieuweroord 2016

Logo Hoogeveen

Het college van B&W heeft nieuwe bestemmingsplannen voorbereid voor het dorp Nieuweroord. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bestaande (planologische) situatie en maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk. Aanleiding voor deze herziening is de wettelijke plicht dat bestemmingsplannen elke 10 jaar geactualiseerd moeten worden.

Inzage

De stukken liggen van 22 december 2016 tot en met 1 februari 2017 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is:

NL.IMRO.0118.2016BP9001001-ON01

Inloopavond

Tevens houden wij in januari een inloopavond waarop u het bestemmingsplan kan inzien, informatie kan krijgen en met vragen of opmerkingen terecht kan bij medewerkers van de gemeente. Let wel een opmerking tijdens een inloopavond geldt niet als formele zienswijze, zie daarvoor onder onderstaand kopje reageren. De inloopavond staat gepland voor week 3, 16 t/m 20 januari 2017. De exacte datum zal bekend gemaakt worden in het Torentje van 11 januari a.s.

Reageren

Tijdens de gehele inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Lysbeth Schockman via telefoonnummer 14 0528. Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

 

Naar boven