Kennisgeving ontwerpbesluiten Tracébesluit N18 Varsseveld – Enschede, Rijkswaterstaat

Op grond van artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoör­dineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu kennis van het feit dat de volgende ontwerpbesluiten zijn genomen.

Welke ontwerpbesluiten zijn genomen en liggen ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit N18 Varsseveld – Enschede zijn onderstaande ontwerpbesluiten genomen, overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

  • ontwerpbesluit van de gemeente Oost Gelre voor het bouwen van een brug (kunstwerk 04) in de N18 over de Slinge Marhulzeweg op de percelen grond, kadastraal bekend GLO, sectie F, nummers 247, 244 en sectie A, nummer 5397 (alle gedeeltelijk), Groenlo;

  • ontwerpbesluit van de gemeente Oost Gelre voor het bouwen van een viaduct (kunstwerk 05) in de N18 over Redoute op de percelen grond kadastraal bekend GLO, sectie F, nummers 827, 840, 1004 en 791 (alle gedeeltelijk), Groenlo.

Waar en wanneer kunt u de ontwerpbesluiten inzien?

De aanvragen en de ontwerpbesluiten liggen met ingang van 30 december 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Oost Gelre, Varsseveldseweg 2 in Lichtenvoorde.

Hoe kunt u een zienswijze indienen?

Van 30 december 2016 kan eenieder gedurende een periode van zes weken tegen de ontwerpbesluiten mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen inbrengen.

Schriftelijk

Stuur uw schriftelijke zienswijze over de ontwerpbesluiten onder vermelding van ‘N18 Varsseveld – Enschede ontwerpbesluit 9129-2016 respectievelijk ontwerpbesluit 9131-2016’ naar de gemeente Oost Gelre, mevrouw I. Wesselink, Postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Mondeling

Indien u mondeling een zienswijze naar voren wil brengen over de ontwerpbesluiten dient u daarvoor telefonisch contact op te nemen met mevrouw I. Wesselink via telefoonnummer 0544 – 39 35 35.

Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag opgemaakt.

De ingediende zienswijzen worden bij het nemen van de definitieve besluiten betrokken. Iedereen die een zienswijze heeft ingediend, wordt geïnformeerd over wat daarmee is gedaan.

Tegen de uiteindelijke besluiten kan beroep worden ingediend als men belanghebbende is en als men een zienswijze naar voren heeft gebracht over het betreffende ontwerpbesluit, tenzij redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze naar voren is gebracht.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling BJV Projectadvisering bij de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat, A.K. van de Ven

Naar boven