Ontwerp omgevingsvergunning uitbreiding en herinrichting terrein motorclub AMBC, Spoordijk 2 te Staphorst

Logo Staphorst

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maakt bekend dat overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 2.1, lid 1, onder c juncto artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° en artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het volgende afwijkingsbesluit in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage ligt:

Uitbreiding en herinrichting van de het terrein van de motorclub AMBC en het naastgelegen Sita-terrein aan de Spoordijk 2 te Staphorst.

Voor het project is een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad noodzakelijk. De gemeenteraad heeft bij besluit van 6 december 2016 de benodigde ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Ter visie legging

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt voor een ieder vanaf woensdag 21 december 2016 voor een periode van zes weken ter inzage bij de publieksbalie Fysieke Leefomgeving. Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl > bekendmakingen > omgevingsvergunning – ontwerp. Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Door middel van de functie geavanceerd zoeken kunt u bij invoering van het volgende plannummer NL.IMRO.0180.5132016003-ON01 het plan vinden.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeente Staphorst. Zienswijzen kunnen door een ieder zowel mondeling als schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Fysieke Leefomgeving, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

Naar boven