Ontwerp bestemmingsplan Reewal 43, Reeuwijk

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een nieuwe ontwikkeling bekend. Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding / toekomstige ontwikkeling van de rundveehouderij mogelijk. De rundveehouderij is gelegen op het perceel Reewal 43 te Reeuwijk-Dorp, kadastraal bekend gemeente Reeuwijk, sectie B, nummers 3636, 3759 en 3760.

Plan bekijken / reageren

Het ontwerp bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 22 december 2016 t/m woensdag 1 februari 2017, gedurende zes weken ter inzage. U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien:

  • Het ID-nummer van het ontwerp wijzigingsplan is: NL.IMRO.1901.Reewal43-BP40;

  • Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website:http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl (ontwerp bestemmingsplan Reewal 43 te Reeuwijk-Dorp);

  • Op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tijdens deze periode kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Meijer of het cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via telefoonnummer: (0172) 522 522.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven