Wijzigingsplan ‘Kern Heinkenszand 2014, gedeelte Eigen Erf/Noordlandseweg, 2016’

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 13 december 2016 hebben zij het wijzigingsplan “Kern Heinkenszand 2014, gedeelte Eigen Erf/Noordlandseweg, 2016” vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in het planologisch-juridisch kader voor het bouwen van drie woningen op de hoek Eigen Erf – Noordlandseweg te Heinkenszand. Een woning betreft vervangende nieuwbouw, de overige twee vrijstaande woningen zijn extra.

Inzage

Vanaf 22 december 2016 kunt u het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Selecteer op deze website het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. Vul dan in het venster “ID” de plancode van het wijzigingsplan in: NL.IMRO.0654.WPHZEENW2016-0002.

U kunt het wijzigingsplan op www.ruimtelijkeplannnen.nl ook via de gemeentelijke website www.borsele.nl raadplegen. Daarnaast ligt het besluit samen met het wijzigingsplan ter inzage in het gemeentehuis Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp wijzigingsplan beroep instellen:

Het beroep moet ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 23 december 2016 tot en met 2 februari 2017.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 21 december 2016

 

Naar boven