Ontwerpuitwerkingsplan‘Oud Gastel Noord fase 1’

Logo Halderberge

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend dat met ingang van donderdag 22 december 2016, gedurende zes weken (tot en met woensdag 1 februari 2017) voor belanghebbenden het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘Oud Gastel Noord fase 1’ (NL.IMRO.1655.BPU3000-B001) ter inzage ligt.

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘Oud Gastel Noord’ van de gemeente Halderberge (vastgesteld d.d. 11 december 2014). Het uitwerkingsplan heeft tot doel het planologisch kader te scheppen voor de realisatie van maximaal 51 woningen. Afzonderlijk van dit uitwerkingsplan zullen meerdere uitwerkingsplannen worden opgesteld. Het plangebied is gelegen tussen de Oudendijk, de Rijpersweg en de Willem-Alexanderstraat, te Oud Gastel.

 

Gedurende de genoemde termijn worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

 

Het ontwerpuitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor belanghebbenden ter inzage bij het omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch. Het plan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1655.BPU3000-B001 alsmede de gemeentelijke website www.halderberge.nl.

 

Oudenbosch, 21 december 2016

Naar boven