Ontwerp-bestemmingsplan “Varkensmarkt 24, Hilvarenbeek” – publicatie week 51, 2016

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 23 december 2016 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerp-bestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

Varkensmarkt 24, Hilvarenbeek

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 23 december 2016 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Omschrijving plan

Het perceel dat in gebruik is geweest door peuterspeelzaal Hilverhummels ligt al enige tijd braak. De locatie heeft een oppervlakte van circa 970 m² en inmiddels is de bebouwing gesloopt. De gemeente wil voor het perceel de mogelijkheid creëren om ter plaatse één vrijstaande woning te kunnen bouwen. Daarnaast is het de bedoeling om de achterzijde van het perceel, een aantal openbare parkeerplaatsen (maximaal 12) te realiseren.

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de Varkensmarkt 24. Het perceel is circa 955 m² groot en staat kadastraal bekend als gemeente Hilvarenbeek, sectie D, nummer 5944.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/zienswijze. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Hilvarenbeek, 22 december 2016.

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

Naar boven