Publicatie omgevingsvergunning wegrestaurant nabij Bohrlaan 10 Drachten-Azeven

Logo Opsterland

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend, dat met ingang van 22 december 2016 gedurende zes weken een omgevingsvergunning ‘vestigen wegrestaurant nabij Bohrlaan 10 Drachten-Azeven’ ter inzage ligt.

Inhoud en ligging

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

-Gebruik van grond/bouwwerk in strijd met een bestemmingsplan

Op basis van deze omgevingsvergunning kan het plan voor de vestiging van een wegrestaurant nabij Bohrlaan 10 in Drachten-Azeven verder worden uitgewerkt. De vergunning betreft alleen het afwijken van het geldende bestemmingsplan “Bedrijvenpark Drachten-Azeven”.

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn met ingang van donderdag 22 december 2016 tot en met woensdag 1 februari 2017 in te zien in het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. De vergunning is eveneens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0086.03OVBohrlaan8-0301.

Beroep

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen bij het college kenbaar hebben gemaakt, gedurende de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Beetsterzwaag, 21 december 2016

Naar boven