Ontwerpomgevingsvergunning, ex artikel 3.10 Wabo, Prof. Lorentzlaan 14 te Zeist

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 22 december 2016 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning, het kappen van bomen en het creëren van een inrit op de locatie Prof. Lorentzlaan 14 te Zeist (dossier OV20161032).

Het perceel Prof. Lorentzlaan 14 te Zeist ligt in het bestemmingsplan “Zeist centrum e.o.” en heeft de bestemming “Maatschappelijk”. Met een dubbelbestemming “Waarde Cultuurhistorie 2”. Het bouwplan voldoet niet aan de regels van dit bestemmingsplan omdat “wonen” niet is opgenomen in de bestemmingsomschrijving. Daarnaast wordt het bouwwerk deels buiten het bouwvlak opgericht. Verder worden de maximale goot- en bouwhoogte van resp. 3m en 7,5m overschreden.

Ter inzage

De documenten liggen digitaal ter inzage ligt in de publiekshal van de gemeente Zeist, Het Rond 1 te Zeist. Het plan is tevens in te zien via www.zeist.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven