"Gemeente Den Helder - Kennisgeving vastgestelde hogere waardenbesluit bestemmingsplan - Leendert den Bergerstraat 18-20"

Logo Den Helder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat zij op 18 oktober 2016 hogere waarden voor geluidsbesasting, als bedoeld in de Wet geluidshinder hebben vastgesteld ten behoeve van het bestemmingsplan "Leendert den Bergerstraat 18-20 te Den Helder". Deze waarden bedragen maimaal 50 dB voor het wegverkeerslawaai.

 

De hogere waarden voor de geluidsbelasting betreffen hoekwoningen op de naar de Dirk Abbesteelaan gekeerde gevels zoals deze worden geprojecteerd in het bestemmingsplan Leendert den Bergerstraat 18-20 te Den Helder.

 

Inzage

Het vastgestelde besluit Hogere Waarden bestemmingsplan "Leendert den Bergerstraat 18-20" te Den Helder met bijbehorende stukken liggen vanaf 27 december 2016 gedurende een periode van zes weken ter inzage (dus tot en met 6 februari 2017).

 

Het vastgestelde hogere waarden besluit ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • 1.

    als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

  • 2.

    digitaal en op papier bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravehage door:

  • 1.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat hen redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8, lid 1 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben kunnen brengen.

     

Gedurende de genoemde termijn kan tevens, indien door betrokkenen een beroepsschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

 

Voor zowel het in behandeling nemen van het beroepsschrift als het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven