Inrichten parkeerplaats invalide bij Stobbelaan 15, Vroomshoop

Logo Twenterand

 

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Wij hebben een schriftelijke aanvraag ontvangen voor het inrichten van een parkeerplaats invalide incl. kentekenvermelding. De aanvraag voldoet aan de gebruikelijke eisen die de gemeente Twenterand hieraan stelt. Kopieën van rijbewijs, kentekenbewijs en gehandicaptenparkeerkaart, inclusief omschrijving of schets van de gewenste locatie, zijn bijgevoegd. Het besluit ligt ter inzage gedurende de gebruikelijke kantooruren in het gemeentehuis van de gemeente Twenterand, Manitobaplein 1, Vriezenveen.

 

BESLUIT

1. Een parkeerplaats invalide, inclusief kentekenvermelding, toe te kennen aan de bewoner van Stobbelaan 15 Vroomshoop.

2. Het besluit algemeen bekend te maken en te wijzen op de rechtsbeschermingsmogelijkheden op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

Bezwaar 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

 

 

Naar boven