Kennisgeving vastgesteld Uitwerkingsplan Rietzoom-Copernicuslaan Zuid

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op 13 december 2016 het “Uitwerkingsplan bestemmingsplan HSL-Overschie, Rietzoom-Copernicuslaan Zuid” ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Toelichting

Het uitwerkingsplan betreft de 11e uitwerking van het bestemmingsplan HSL-Overschie en beoogt het planologisch mogelijk maken van een woning aan het meest zuidelijk deel van de Copernicuslaan-Zuid in Park 16Hoven.

 

Terinzagelegging

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van vrijdag 23 december 2016 tot en met vrijdag 3 februari 2016 ter inzage bij de Stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie, kamer 22a.

Het vastgestelde Uitwerkingsplan is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

 

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het Uitwerkingsplan kan van zaterdag 24 december 2016 tot en met vrijdag 3 februari 2017 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

 

  • 1.

    tijdig tegen het ontwerp-Uitwerkingsplan zienswijzen heeft ingebracht;

  • 2.

    aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tot het indienen van zienswijzen.

     

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Rotterdam, 21 december 2015

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

dhr. C.H. Jaeger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven