Ontwerp omgevingsvergunning Optimalisatie doorstroming A4 (verschuiven ritspunt nabij Cronesteyn)

Logo Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat met ingang van vrijdag 16 december 2016 de ontwerp omgevingsvergunning ‘Optimalisatie doorstroming A4 (verschuiven ritspunt nabij Cronesteyn), NL.IMRO.0546.OV00094-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de raad voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

 

Toelichting

De ontwerp omgevingsvergunning betreft het verlengen en verleggen van het ritspunt op de A4 richting Den Haag bij Leiden met circa 300m. Het gaat om de hoofdrijbaan bij kilometer aanduiding 33,3 die uitgebreid wordt tot en met kilometeraanduiding 33,6.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 16 december tot en met vrijdag 27 januari 2017 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en in pdf op www.leiden.nl/uitgebreidewaboprocedures. Gedurende de inzagetermijn kunnen in het atrium van het Stadhuis en in het Stadsbouwhuis de papieren stukken worden ingezien.

 

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van het Cluster Stedelijke Ontwikkeling, Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, o.v.v. ‘zienswijze omgevingsvergunning ‘Optimalisatie doorstroming A4 (verschuiven ritspunt nabij Cronesteyn)’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 071.

 

Meer informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72,

Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

Naar boven