Vastgesteld bestemmingsplan ‘Mars midden en noord (veegplan)’Zutphen

Logo Zutphen

Op 6 december 2016 heeft de gemeenteraad van Zutphen het bestemmingsplan ‘Mars midden en noord (veegplan)’ ongewijzigd vastgesteld. Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf donderdag 22 december 2016 tot en met 1 februari 2017, het vastgestelde bestemmingsplan ‘Mars midden en noord (veegplan)’ voor een ieder ter inzage ligt bij het loket in het stadhuis van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2.

P langebied

Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door het terrein Noorderhaven, aan de oostzijde door de spoorlijn Arnhem-Deventer, aan de noordzijde door het Twentekanaal en de locatie Fort de Pol en tot slot aan de westzijde door de uiterwaarden en havens. Het totale gebied is circa 165 hectare in omvang.

I nzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien in het stadhuis van de gemeente Zutphen en op de website van de gemeente Zutphen via www.zutphen.nl Kies achtereenvolgens ‘Nieuws’ en ‘Plannen ter inzage’.

Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

Beroep

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende:

-aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Termijn indiening beroep

Beroep kan tot en met 1 februari 2017 worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding besluit

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Zutphen, 13 december 2016

Naar boven