Afwijking van het bestemmingsplan bouwplan Parallelweg 26-28

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wabo in samenhang met artikel 3.10 van de Wabo een omgevingsvergunning willen verlenen voor de herinrichting van het bestaande bedrijfsperceel aan de Parallelweg 26-28 te IJsselmuiden (Groen Beheer Grafhorst BV).

 

Een afwijking van de geldende planologische regelingen (het bestemmingsplan Glastuinbouwgebied Koekoekspolder 2014 en het wijzigingsplan Glastuinbouwgebied Koekoekspolder 2014 , 1e wijziging) is nodig omdat een deel van het bouwplan op grond van de geldende regels niet mogelijk is. De afwijking betreft concreet de verplaatsing van een 2e bedrijfswoning, het aan twee zijden bouwen op minder dan 3 meter van de erfgrens en de bouw van een schoorsteen van 18 meter ten behoeve van een biomassaverbrandingsinstallatie (voor de eigen warmtevoorziening).  

 

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 22 december 2016 zes weken voor iedereen ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van “zienswijze bouwplan Parallelweg 26-28. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.

 

Naar boven