Ontwerp besluit omgevingsvergunning perceel Papelaan 59  Voorschoten

Logo Voorschoten

Het college van burgemeester en wethouders van Voorschoten is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen  ingevolge artikel 2.1, lid 1 onder a en c, artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.  De omgevingsvergunning heeft betrekking op de bouw van een viertal woningen op het perceel Papelaan 59 te Voorschoten .

 

Gedurende zes weken, van donderdag 16 december  tot en met 27 januari 2017, is voor een ieder het ontwerp besluit met bijbehorende stukken in te zien. Het plan ligt tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis van Voorschoten aan Leidseweg 25 te Voorschoten. De digitale versie van het ontwerp van de omgevingsvergunning is beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.voorschoten.nl.

 

Bent u het niet eens met dit ontwerp besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u uw zienswijze gedurende de bovengenoemde periode richten aan college van Burgemeester en Wethouders Voorschoten, postbus 393, 2250 AJ Voorschoten.

 

 

Burgemeester en wethouders van Voorschoten, 15 december 2016

 

Naar boven