Kennisgeving ontwerpbeschikking Overscheenseweg 1 te Naarden

Logo Gooise Meren

Op 22 juli 2016 heeft de gemeente Gooise Meren een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een ligboxenstal alsmede het kappen van 8 essen op het terrein aan de Overscheenseweg 1 te Naarden. Deze aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer HZ_WABO-16-950.

Het college is voornemens deze vergunning te verlenen op grond van artikel 2.12 eerste lid onderdeel a, sub 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen in combinatie met handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening.

 

De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 december 2016 tot en met 26 januari 2017 ter inzage tijdens kantooruren in het gemeentehuis van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 te Bussum. De stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.gooisemeren.nl.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging, zoals hiervoor genoemd, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6000, 1400 HA Bussum. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met dhr. K. Visser tel.035-20 70 000

 

 

Gemeente Gooise Meren, 15 december 2016

Naar boven