Terinzagelegging, ontwerp omgevingsvergunning planologisch afwijken en bouwen, ongelijkvloerse spoorkruising, Marathonweg, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

 

Ontwerp omgevingsvergunning planologisch afwijken en bouwen

 

Marathonweg, ongelijkvloerse spoorkruising

 

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend een omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo te willen verlenen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3.

 

Het betreft het bouwen van een onderdoorgang onder de betaande spoorlijn met een gesloten deel en open toeritten aan de Marathonweg.

Het plan valt deels binnen het bestemmingsplan Westwijk en is in strijd met artikelen 30 (Verkeersdoeleinden) en 34 (Spoorwegdoeleinden) van het bestemmingsplan. Het planvoorschrift behorend bij deze bestemmingen maakt het bouwwerk niet mogelijk.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage op de volgende locatie:  Gemeente Vlaardingen, Westnieuwland 6 te Vlaardingen , maandag van 08.00 – 19.00 uur; dinsdag t/m vrijdag van 8.00 – 16.00 uur;

 

De ontwerp-omgevingsvergunning is tevens te raadplegen via www.officielebekendmakingen.nl  en op ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze op het plan kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn van de terinzageligging, een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 010-2484700. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. hoofd afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeldt u daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

 

Vlaardingen, 10 februari 2016

 

Naar boven