Besluit omgevingsvergunning nieuwbouw ambulancepost op het perceel Rijksstraatweg 211 te Hurdegaryp (uitgebreide procedure)

Logo Tytsjerksteradiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat hij van plan is om op grond van artikel 2.1 lid a en c en 2.12 lid 1 onder a onder 3˚ van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een ambulancepost op het perceel Rijksstraatweg 211 te Hurdegaryp.

Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

Het besluit, de door de gemeenteraad afgegeven verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 december 2016 tot en met 20 januari 2017 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen in het gemeentehuis van Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 7 te Burgum. Daarnaast is kennisgeving m.b.t. de omgevingsvergunning digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.ml. Het plandentificatienummer is NL.IMRO.00BPV1OV02

Beroepsclausule en inwerkingtreding

Het besluit is bekendgemaakt in de Staatscourant en op het electronisch Gemeenteblad

Niet mee eens?

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit, kan vanaf de dag na de eerste dag van terinzagelegging gedurende een periode van zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan per brief of langs de digitale weg (loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht). Ook voor belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, staat deze rechtsgang open. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep.

De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Als gedurende de beroepstermijn een voorlopige voorziening is aangevraagd, treedt het besluit nooit eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

N.B. voor het behandelen van uw aanvraag bij de rechtbank moet u griffierecht betalen (zie www.rechtspraak.nl). U kunt alleen een voorlopige voorziening vragen als u ook een beroepschrift indient.

 

Naar boven