Wijzigingsplan Rozenlaantje 12-12a Laren

Logo Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het wijzigingsplan Rozenlaantje 12-12a Laren (NL.IMRO.0417.WPRozenlaantje12-Va01) gewijzigd is vastgesteld op 22 november 2016.

Het plangebied van het wijzigingsplan ligt aan het Rozenlaantje 12-12a te Laren.

Inhoud wijzigingsplanHet plan bevat maakt gebruik van de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan Laren West om de bouwvlakken van de woningen te verschuiven. Er wordt voldaan aan de wijzigingsregels.

Ter inzageHet wijzigingsplan ligt met ingang van 13 december 2016 gedurende 6 weken ter inzage en kunt u inzien bij de balie Bouwen en Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier op afspraak (tel 14035). Tevens is het wijzigingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl 

De wijzigingen betreffen een aantal illustraties in de toelichting die verwijderd of vervangen zijn.

Beroep Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag een beroepschrift worden ingediend door degene die eerder een ontvankelijke zienswijze heeft ingediend. Daarnaast kan een ieder een beroepschrift indienen tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het wijzigingsplan ten opzichte van het eerder ter visie gelegde ontwerpwijzigingsplan zijn aangebracht. Tot slot kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken een beroepschrift indienen.

Voorlopige voorzieningGelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kan voor spoedeisende zaken een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Ook voor een dergelijk verzoek is een griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Vul hier de tekst in]

Naar boven