Gemeente Tynaarlo - Vaststelling bestemmingsplan Stationsweg 19 te Zuidlaren

Logo Tynaarlo

(NL.IMRO.1730.BPStationsweg19Zlr-0401)

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 december 2016 het bestemmingsplan Stationsweg 19 te Zuidlaren heeft vastgesteld. Dit plan is voorzien van code NL.IMRO.1730.BPStationsweg19Zlr-0401.

Dit bestemmingsplan geeft de mogelijkheid aan Stichting Woonborg om 20 appartementen in de sociale huursector en 900 m2 aan winkeloppervlakte te realiseren. De appartementen zijn deels gelegen aan de Stationsweg en deels aan de Koningsstraat.

Kom het bestemmingsplan even inzien!

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan zelf liggen vanaf vrijdag 16 december a.s. gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het vastgestelde bestemmingsplan kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien tijdens de openingstijden van het team Publiekszaken en Veiligheid. Zie voor deze openingstijden onze website www.tynaarlo.nl.

Buiten kantooruren is inzage na telefonische afspraak mogelijk. Het bestemmingsplan is daarnaast ook digitaal te bekijken op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Het beroepschrift kan men richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet is van toepassing. Dit brengt met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen de beroepsgronden niet meer worden aangevuld.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 266662.

Naar boven