Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Centrum

Logo Zandvoort

Burgemeester en wethouders van Zandvoort maken bekend, dat de gemeenteraad op 22 november 2016 heeft besloten, dat op grond van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de gebieden gelegen binnen de rode lijnen zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart registratienummer Z 2011 - 004709 (bestemmingsplangebied Centrum met uitzondering van het projectgebied LDC) en binnen de aangegeven vlakken op de digitale verbeelding. Dit besluit treedt in werking met ingang van 17 december 2016.

Het besluit ligt met de bij het besluit behorende kaart registratienummer Z 2011 - 004709, waarop met een omlijning het betreffende gebied is aangegeven, voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de Centrale Balie op het Raadhuis (ingang Swaluëstraat 2) te Zandvoort. De stukken zijn tevens langs elektronische weg beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met artikel 1 van BIJLAGE 2, behorende bij deze wet, geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven