Ontwerp paraplubestemmingsplan Parkeernormen

Logo Woerden

Het paraplubestemmingsplan is nodig als juridisch instrument om aan de parkeernormen te kunnen blijven toetsen, omdat de bouwverordening als toetsingskader in 2018 komt te vervallen. Met het paraplubestemmingsplan worden alle bestemmingsplan in de gemeente aangevuld met een regel die verwijst naar de geldende parkeernormen. De reeds bestaande parkeernormen zelf worden niet gewijzigd. Andere zaken met betrekking tot parkeren worden niet meegenomen.

 

Ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmings­plan Parkeernormen (identificatienummer NL.IMRO.0632.bpparkeernormen-bOW1) en het ontwerpbesluit voor hogere geluidswaarden ter inzage liggen van 15 december 2016 tot en met 25 januari 2017.

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Vanwege de renovatie van het stadhuis is het tijdelijk bezoekadres De Bleek 10. Ook kunt u de stukken vinden op www.woerden.nl > bouwen en verbouwen bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding.

Naast het stadhuis en onze website kunt u het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerp paraplubestemmingsplan Parkeernormen’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden

 

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven