Gemeente Haren - Omgevingsvergunning voor oprichten schoolgebouw - Westerse Drift 98, Haren Gn

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een schoolgebouw op een perceel Westerse Drift 98 te Haren.

 

Het betreft de verplaatsing van de Sint Nicolaasschool van de Beatrixlaan naar de Westerse Drift waar tot augustus 2015 het Zernike College was gehuisvest. Het oude schoolgebouw zal plaatsmaken voor een nieuw gebouw dat voldoet aan de hedendaagse wensen en eisen. Voordat definitief op de aanvraag omgevingsvergunning wordt beslist, legt het college van b&w een ontwerpbesluit met alle relevante stukken zes weken ter inzage met de mogelijkheid daarop te reageren.

 

Het ontwerpbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 15 december 2016 gedurende zes weken (dus t/m woensdag 25 januari 2017) tijdens openingstijden ter inzage bij de Balie Publiekszaken van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren. Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren ter attentie van Christian Kuperus, afdeling Ontwikkeling. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met de heer C. Kuperus, telefoonnummer 14 050 of gemeente@haren.nl. 

 

Wij wijzen u erop dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking (omgevingsvergunning) bij de rechtbank kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is.

 

Naar boven