Ontwerpwijzigingsplan ‘Opende-Parkweg 18’

Logo Grootegast

Burgemeester en wethouders van Grootegast maken bekend dat zij van plan zijn om de bestemming te wijzigen van het perceel Parkweg 18 in Opende.

Achtergrond

Het ontwerpwijzigingsplan heet ‘Opende –Parkweg 18’ en heeft als doel om de bestaande agrarische bedrijfsbestemming van het perceel te wijzigen in een woonbestemming.

Het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Grootegast’ bevat een wijzigingsbevoegdheid om onder voorwaarden een agrarische bedrijfsbestemming te wijzigen in een woonbestemming. Het ontwerpbestemmingsplan geeft hier invulling aan voor het perceel Parkweg 18 in Opende.

Het wijzigingsplan inzien

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf  woensdag 14 december 2016 tot en met dinsdag 24 januari 2017 (gedurende zes weken) ter inzage. U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien bij het Klanten Contact Centrum in het gemeentehuis. Op http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/ kunt u meer informatie over het ontwerpwijzigingsplan vinden en de bronbestanden van het plan downloaden. Daarnaast kunt u het plan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0015.WZBG16HERS1-OW01.

Indienen zienswijze

Belanghebbenden kunnen  gedurende de termijn van de terinzagelegging over het ontwerpwijzigingsplan zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk.

 

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend per e-mail op ruimtelijkeplannen@grootegast.nl of per post op het adres postbus 46, 9860AA, Grootegast. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u telefonisch een afspraak maken. Van een mondeling zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum van de gemeente Grootegast, telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven