Coördinatieregeling besluiten nieuwvestiging agrarisch bedrijf aan de Rijksstraatweg 166A te Hurdegaryp

Logo Tytsjerksteradiel

Wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in de nieuwvestiging van een grondgebonden agrarisch bedrijf op deze locatie. De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op de omvang van het bouwvlak en het, in de regels, opnemen van een voorwaardelijke bepaling ten aanzien van de landschappelijke inpassing.

Besluit omgevingsvergunning

Het besluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op de bouw van het agrarisch bedrijf op voornoemde locatie.

De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

Beroep instellen

In het kader van de beroepsprocedure worden de besluiten die gecoördineerd zijn genomen aangemerkt als één besluit. Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kunnen degenen, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan of de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Terinzagelegging

Het op 29 november 2016 gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan ‘Buitengebied 2013, Rijksstraatweg 166A (nieuwvestiging grondgebonden agrarisch bedrijf)) en het besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 15 december 2016 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het wijzigingsplan en het besluit omgevingsvergunning zijn ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code IMRO.NL.0737.00BPVIWP17-vg01).

Naar boven