Ontwerpbestemmingsplan ‘Honderdmorgensedijk 2’

Logo Vught

NL.IMRO.0865.bgBPHondermorgen-ON01

Burgemeester en wethouders van Vught maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Honderdmorgensedijk 2’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in de sloop van alle bestaande bebouwing en het oprichten van een nieuw landhuis met bijgebouw. Om deze herontwikkeling mogelijk te maken moet de agrarische bestemming worden gewijzigd in ‘Wonen’ en ‘Natuur’.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, vanaf 15 december 2016 tot en met 25 januari 2017 ter inzage. Gedurende deze inzageperiode kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, zijn of haar zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Zienswijzen kunt u richten aan: Burgemeester en wethouders van Vught, Afdeling Ontwikkeling, Postbus 10100, 5260 GA Vught.

U kunt het plan tijdens openingstijden inzien bij de Ontvangst- en informatiebalie op het gemeentekantoor aan de Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. U kunt het bestemmingsplan ook via internet raadplegen. Hiervoor gaat u naar www.ruimtelijkeplannen.nl of naar de gemeentelijke website www.vught.nl.

 

Naar boven