Ontwerp “Bestemmingsplan Niekerk en Oldekerk 2016 herziening Dwarsdiep - Kolonelsdiep”

Logo Grootegast

Burgemeester en wethouders van Grootegast maken bekend dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van dinsdag 13 december 2016 voor een periode van zes weken (tot en met maandag 23 januari 2017) voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage ligt bij het Klanten Contact Centrum (KCC):

Het ontwerp “Bestemmingsplan Niekerk en Oldekerk 2016 herziening Dwarsdiep – Kolonelsdiep”, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken ( NL.IMRO.0015.WZNO16BEHE1-OW01).

 

Met dit bestemmingsplan wordt een onvolkomenheid in het recent vastgestelde bestemmingsplan Niekerk en Oldekerk 2016 gecorrigeerd. Geconstateerd is dat daarin het bouwvlak van twee nog te verkopen en te bebouwen kavels aan het Dwarsdiep/ hoek Kolonelsdiep onverhoopt en onterecht in het geheel 2,5 meter smaller was geworden.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in digitale vorm te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0015.WZNO16BEHE1-OW01

De digitale bestanden van het bestemmingsplan hebben wij beschikbaar gesteld op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/ 

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Niekerk en Oldekerk 2016 herziening Dwarsdiep - Kolonelsdiep”, of naar het e-mailadres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het KCC van de gemeente Grootegast op telefoonnummer 14 0594.

 

(publicatiedatum: maandag 12 december 2016)

Naar boven