Gemeente Rhenen - Ontwerpwijzigingsplan “Vakantiewoningen Thijmse Berg”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Vakantiewoningen Thijmse Berg” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd. Dit wijzigingsplan creëert de mogelijkheid voor de realisatie van 8 vakantiewoningen in plaats van 16 stacaravanplaatsen op het bestaande terrein van het recreatiepark De Thijmse Berg aan de Nieuwe Veenendaalseweg 229 in Rhenen.

 

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan ligt van donderdag 15 december 2016 tot en met woensdag 25 januari 2017 voor een ieder ter inzage.

  • Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.WPThijmseberg-ON01;

  • het ontwerpwijzigingsplan is in te zien via onze website www.rhenen.nl (via zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • een analoog (papieren) exemplaar van het ontwerpwijzigingsplan is ook in te zien in het Huis van de gemeente Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink, telefoonnummer 140317 of e-mail hugo.bartelink@rhenen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) omtrent het ontwerpwijzigingsplan aan het college kenbaar maken (postbus 201, 3910 AE RHENEN). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Hugo Bartelink van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 140317.

 

Naar boven