Zienswijze ontwerpbestemmingsplan 'Haling 20e’

Logo Enkhuizen

Het college van burgemeester en wethouders van Enkhuizen maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Haling 20e’ conform artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf donderdag 15 december 2016, gedurende zes weken ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het plangebied ligt ten Noorden van de Haling en het bedrijf wordt via de Haling ontsloten. Het bestemmingsplan voorziet in een passende bestemming voor het mogen uitbreiden van het bedrijf Visser Bloembollen, Haling 20. De bedrijfsuitbreiding is ten Westen van de bestaande bedrijfsopstallen gesitueerd. Het plan voorziet in de vergroting van het bouwperceel waarbij uiteindelijk de bestaande bebouwing zal worden verdubbeld.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, kan vanaf donderdag 15 december 2016 gedurende zes weken op afspraak worden ingezien bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inloopavond

Op 12 januari 2017 zal van 19.30 tot 21.00 uur een inloopavond worden gehouden. Deze inloopavond zal plaatsvinden in het Stadhuis, Breedstraat 53 te Enkhuizen in de Witte Zaal (1e verdieping). Hier wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om aan de behandelend ambtenaar en een medewerker van het stedenbouwkundig bureau wat het ontwerpbestemmingsplan heeft opgesteld vragen te stellen over het plan.

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van, alsmede te reageren op, de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u richten tot het college van burgemeester en wethouders van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Voor het inzien van het ontwerp bestemmingsplan, het mondeling geven van uw zienswijze en/of meer informatie over de herziening(procedure) van het bestemmingsplan, kunt u, voor een afspraak binnen de termijn van terinzagelegging, contact opnemen met de heer F. Weghaus van de afdeling Ruimte, tel. (0228)-360100.

 

Naar boven