BEKENDMAKING BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING

Logo Stein

O2016-079 VOOR HET OPRICHTEN VAN EEN WINKELPAND MET APPARTEMENTEN

Burgemeester en wethouders van Stein maken bekend dat bij besluit d.d. 12 december 2016 aan Ontwikkelingsmaatschappij KIBO b.v., Europalaan 26, 6199 AB Maastricht Airport een omgevingsvergunning voor de activiteiten “Bouwen” en “Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” is verleend voor het oprichten van een winkelpand met appartementen gelegen aan het Raadhuisplein 80 t/m 80f, 81 t/m 81f, 82 t/m 82f, 83, 83a, 84, 85, 86 en 87 te Stein.

Het onderhavige perceel is kadastraal gelegen in de gemeente Stein, sectie G, kadastraal nummer 2070.

De aanvraag behoort tot een geval zoals genoemd in bijlage I, lid 3, sub 3.1 van de Crisis- en herstelwet. Op het besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Het besluit wordt op de gebruikelijke wijze op 15 december 2016 gepubliceerd in de Staatcourant, 1Stein, www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN:NL.IMRO.0971.DBCentrumStein2016) en de gemeentelijke website (www.gemeentestein.nl --> actueel --> bekendmakingen --> omgevingsvergunningen).

Beroep:

Tegen het besluit kan met ingang van 16 december 2016 binnen zes weken beroep worden aangetekend (d.w.z. van 16 december 2016 tot en met 27 januari 2017).

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • -

    Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

  • -

    Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht;

  • -

    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

  • -

    De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend. U kunt beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040AZ te Roermond.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten:

  • -

    Naam en adres van de indiener;

  • -

    De dagtekening;

  • -

    Een kopie van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • -

    De gronden van het beroep.

Dit beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening:

Tegelijk met het indienen van het beroepschrift, zoals hierboven vermeld, kunnen belanghebbenden een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040AZ te Roermond, indien onverwijlde spoed, gelet op de belangen dat vereist.

Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking, nadat hierover een beslissing is genomen.

Digitaal verzoekschrift:

Belanghebbenden kunnen ook digitaal een verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven