Gemeentelijke coördinatieregeling vaststelling bestemmingsplan, vaststelling geen exploitatieplan vast te stellen en verlening omgevingsvergunning Haarweg 7

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken op grond van artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat voor het project “ Haarweg 7” met toepassing van de coördinatieregeling uit artikel 3.30 Wro de volgende samenhangende besluiten zijn genomen:

 

Bestuursorgaan

Besluit

Gemeenteraad

Vaststelling bestemmingsplan Haarweg 7

NL.IMRO.0512.2014147-4001

Gemeenteraad

Vaststelling tot het niet vast stellen van een exploitatieplan voor het bestemmingsplan Haarweg 7

College van B&W

Verlenen omgevingsvergunning voor de bouw van een woning, berging en schuur, activiteit bouwen

Plangebied

Het plangebied (4205 NC) van dit bestemmingsplan betreft het perceel Haarweg 7 kadastraal bekend als de percelen sectie H nummers 116 en 290.

Doel

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn opgesteld om de bouw van de woning, een berging en een schuur mogelijk te maken op het perceel. Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Inzien

Het bestemmingsplan wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Vastgesteld --> vastgesteld bestemmingsplan Haarweg 7 staat een rechtstreekse link naar het digitale bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het bestemmingsplan, het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Beroep

Op grond van artikel 8.3 Wro worden de hiervoor vermelde besluiten voor de mogelijkheid van beroep als een besluit worden aangemerkt. Gedurende de hierboven periode van zes weken bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • -

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend;

  • -

    Belanghebbenden die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan en/of de ontwerp omgevingsvergunning.

Het beroepschrift dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, reden van het beroepschrift en het plan waarop het beroepsschrift betrekking heeft.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. De besluiten treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Meer Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Jeeninga via telefoonnummer (0183) 65 93 22. E-mailen kan naar c.jeeninga@gorinchem.nl.

Gorinchem, 13 december 2016

Naar boven