Ontwerpbestemmingsplan ‘VAB-beleid’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘VAB-beleid’. Op 9 juni 2016 heeft de gemeenteraad vastgesteld de beleidsnotitie ‘Hergebruik van vrijkomende agrarische bedrijfsbebouwing Neder-Betuwe 2016’. Het betrof een aanpassing van het bestaande beleid. Dit ontwerpbestemmingsplan is voorbereid om het aangepaste VAB-beleid ook juridisch te regelen. Het betreft een paraplubestemmingsplan dat de regelingen voor het VAB-beleid in de huidige bestemmingsplannen ‘Kesteren’ en ‘Dodewaard-Echteld’ vervangt.

Inzageperiode: 22 december 2016 t/m 1 februari 2017.

Inzageplaatsen:

- analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden

- digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpBGvabbeleid‐ont1

- digitaal: www.nederbetuwe.nl (Veel bezochte pagina’s - Bekendmakingen - 2016 - Week 51 - Ruimtelijke Ontwikkeling - Ontwerpbestemmingsplan ‘VAB-beleid’).

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: tijdens inzagetermijn en mogelijk door een ieder, bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Opheusden, december 2016

Burgemeester en wethouder van Neder-Betuwe

Naar boven