Ontwerp Omgevingsvergunning uitgebreid (Planologische afwijking bestemmingsplan 3e graad) voor wijzigen van het gebruik van gronden met de bestemming ‘groen’ ten behoeve van parkeerplaatsen op het perceel Arnsbergstraat 7 te Deventer

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 11 februari 2016 tot en met 23 maart 2016 voor een ieder ter inzage ligt:

-ontwerp omgevingsvergunning voor het wijzigen van het gebruik van gronden met de bestemming 'groen' ten behoeve van parkeerplaatsen op het perceel Arnsbergstraat 7 te Deventer.

I nhoud

Al jaren heeft het ter plekke gevestigde bedrijf onvoldoende ruimte om in de parkeerbehoefte te voorzien. Door middel van een functiewijziging van een aangrenzend perceel, kan in deze parkeerbehoefte worden voorzien. Het plangebied ligt aan de zuidkant van het industriegebied Kloosterlanden tegen de Schipbeek.

Op dit moment staat op het perceel een afschermende struweel. Daarnaast is een kleiner gedeelte aan de voet van de dijk in gebruik als grasland. De bestaande struweel wordt gerooid en het perceel wordt ingericht als parkeerterrein. De inrichting krijgt dezelfde uitstraling als de bestaande parkeervoorziening door gebruik te maken van dezelfde materialisering. Het geheel wordt vervolgens landschappelijk ingepast. Om hier op een goede wijze in te voorzien is door de aanvrager een inrichtingsplan gemaakt. Dit inrichtingsplan geeft op hoofdlijnen de landschappelijke inpassing van de buitenruimte weer. De uitvoering en instandhouding van de landschappelijke inpassing wordt als voorwaarde in de omgevingsvergunning opgenomen.

Inzien

De ontwerp omgevingsvergunning kunt u inzien tijdens de openingstijden bij :

•Publiekszaken, Grote Kerkhof 1.

Reageren

De ontwerp omgevingsvergunning ligt van 11 februari 2016 tot en met 23 maart 2016 ter inzage.

U kunt tot en met woensdag 23 maart 2016 reageren.

Lees hieronder hoe u op het plan kunt reageren.

Als u een reactie wilt geven op het ontwerp omgevingsvergunning dan brengt u een zienswijze in.

  • Stuur uw schriftelijke zienswijzen aan:

    het college van burgemeester en wethouders,

    t.a.v. het team Ondernemen en Vergunningen,

    Postbus 5000,

    7400 GC Deventer

    o.v.v. ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Arnsbergstraat 7’

  • Dien uw zienswijze digitaal in via

    www.deventer.nl/bezwaar.

  • Maak uw zienswijze telefonisch kenbaar bij het secretariaat van het team Ondernemen en Vergunningen, telefoon 14 0570.

Het is helaas niet mogelijk om uw zienswijzen via e-mail in te dienen.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na de inzage periode van zes weken worden alle reacties samengevat en van een standpunt voorzien in een zogenaamde “zienswijzenota”. Mogelijk worden de plannen op onderdelen aangepast. Vervolgens worden de plannen ter vaststelling aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders.

Het v ervolg

Tegen de omgevingsvergunning kan na de vaststelling van de vergunning door het college van burgemeester en wethouders, beroep aangetekend worden bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank.

Naar boven