Vooraankondigingen terinzagelegging voorontwerp besluitenWoongebieden (D1000)

Logo Dronten

Vooraankondiging

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij, besluiten voorbereiden voor het plan Woongebieden (D1000). Dit plan bevat alle woonwijken (m.u.v. nieuwbouwlocaties) binnen de gemeente Dronten (dus ook Swifterbant, Biddinghuizen en Ketelhaven) en vervangt de nu geldende bestemmingsplannen.

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Ter inzage legging bestemmingsplan

Het college van Dronten maakt bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan "Woongebieden (D1000)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening ter in zage ligt. U kunt de betreffende stukken van 15 december tot en met 9 februari 2017 op afspraak inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis en tevens tijdens openingstijden bij de openbare bibliotheken te Swifterbant en Biddinghuizen. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl.Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= <NL.IMRO.0303.D1000-VO01>

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u op maandag tot en met woensdag een afspraak maken met Alianne Pallandt via het telefoonnummer 14 0321.

Inloopmomenten

Tijdens de inzagetermijn vinden er verschillende inloopmomenten plaats:

  • -

    11 januari 2017 Koetshuis Biddinghuizen

  • -

    18 januari 2017 Lands End Ketelhaven

  • -

    25 januari 2017 Gemeentehuis Dronten

  • -

    1 februari 2017 De Steiger Swifterbant

De inloop start om 17.00 uur en eindigt om 19.30 uur. U bent van harte welkom om even binnen te lopen op deze momenten!

Dronten, 14 december 2016

Het college van Dronten,

secretaris, R. Kool

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven