Ontwerpbestemmingsplan Dusseldorperweg 36 e.v. in Limmen

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Dusseldorperweg 36 e.v. in Limmen’. Het plangebied betreft de voormalige melkfabriek Ecomel in Limmen. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van 23 nieuwe woningen en 3 woning in bestaande bedrijfs(panden). Er wordt gestreefd om de woningen uit te voeren als ‘nul-op-de-meterwoningen’.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 15 december 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op de www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPLDusseldorperw36-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Dusseldorperweg 36 e.v. in Limmen’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mevr. P. Drenth-Reus, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Dit ontwerpbestemmingsplan betreft een project als bedoeld in de Crisis- en herstelwet. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zullen zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

14 december 2016

Naar boven