Besluit omgevingsvergunning Wilhelminastraat 30a te Vlijmen, uitgebreide procedure

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat zij op 26 januari 2016 heeft ingestemd met de omgevingsvergunning Wilhelminastraat 30a (NL.IMRO.0797.Wilhelminastr30a-OV01) voor de activiteit “afwijken van het bestemmingsplan” (artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 Wabo) voor het aanpassen van twee bouwvlakken. De beschikking is 27 januari 2016 verzonden.

Het perceel ligt aan de Wilhelminastraat in Vlijmen en is kadastraal bekend als: Vlijmen, sectie N, nummer 5238.

Deze vergunning maakt de ontwikkeling van een vrijstaande woning mogelijk. Het perceel heeft al een woonbestemming, de wijziging betreft alleen het bouwvlak. Deze omgevingsvergunning bevat dan ook de activiteit ‘afwijken van het bestemmingsplan’.

Inzage

De omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis te Vlijmen. Een digitale versie van de omgevingsvergunning is raadpleegbaar via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en kunnen rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0797.Wilhelminastr30a-OV01

Inwerkingtreding en beroep

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank; in dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) is beslist.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen binnen 6 weken, met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt (27 januari 2016), een beroepschrift indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien beroep is ingesteld bij de rechtbank, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek om voorlopige voorziening (met een afschrift van het besluit en het ingediende beroepschrift) dient te worden gezonden aan: rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ronald Flipsen via het telefoonnummer 14073.

Naar boven