Ontwerp-bestemmingsplan“Dorpshart Warmenhuizen”, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Dorpshart Warmenhuizen” (NL.IMRO.0441.BPWHZDORPSHART-ON01) vanaf 10 december 2016 ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied ligt globaal tussen de Doorbraak, Sportlaan en Trogven-Kiebos in Warmenhuizen (locatie voormalige St. Vincentiusschool, Olthofschool en brandweer). Het bestemmingsplan zal hier de realisatie van een woningbouwgebied met maximaal 48 woningen en bijbehorend groen, parkeren en wegen (openbaar gebied) planologisch mogelijk maken. Het bestemmingsplan bestaat uit regels met bijlage, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

Ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 10 december 2016 gedurende een termijn van zes weken tijdens werkdagen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Oostwal 2 te Tuitjenhorn. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPWHZDORPSHART-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.BPWHZDORPSHART-ON01

Z ienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210400. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Naar boven